Denk je er over om professionele drone videobeelden te laten maken van jouw bedrijf of evenement? Origin Media Venture zorgt voor een uniek kijkje van bovenaf.

Als filmmaker heb je de beschikking over een aantal tools, één ervan is het gebruiken van drone opnames. Dankzij de moderne techniek is het maken van luchtbeelden, want dat zijn het natuurlijk, een stuk goedkoper geworden. De opnames worden dan ook steeds meer toegepast in bijvoorbeeld bedrijfsfilms en informatievideo's. Een unieke, mooie en bruikbare tool in de gereedschapkoffer van een filmmaker.

Origin Media Venture verzorgd al een aantal jaren drone opnames voor verschillende doeleinden en klanten. We hebben dus al een behoorlijke ervaring opgebouwd in het maken van mooie, bruikbare shots. En ook met het inpassen van deze shots in verschillende soorten video's. Natuurlijk is het ook mogelijk om luchtfoto's te maken. Denk aan een overzichtsfoto van je bedrijf, evenement, huis of camping.

Bekijk bijvoorbeeld de bedrijfsfilm van Luiten Food. Een ander goed voorbeeld is de informatiefilm voor de gemeente Noordwijk

Laat ons weten wat we voor u kunnen betekenen!