op zoek naar een goede website bouwer?

Origin Media maakt professionele websites in Zeeland en daarbuiten. Onze klanten zijn voornamelijk midden- en kleinbedrijf. Wij zijn gespecialiseerd in het bouwen van websites die bij jou aansluiten qua budget en uitstraling.

Wij vinden dat een website de etalage is van jouw bedrijf. En die is belangrijk! Door jouw etalage een verzorgde en professionele uitstraling te geven met de juiste content, weet de klant direct wat jij ze kan bieden. Op basis van die informatie wordt besloten of het waard is om verder te kijken naar jouw producten of diensten. Het is dus belangrijk dat je etalage er goed uit ziet. Het is de eerste indruk die een geïnteresseerde consument krijgt van jouw winkel of bedrijf.

CASE #1

Jansen Uienhandel

Voor Jansen Uienhandel hebben we een verfrissend nieuw ontwerp gemaakt voor de website. Naast de website hebben we ook de fotografie en de nieuwe bedrijfsfilm verzorgd. Benieuwd naar de website? Bekijk hem hier.

De website is jouw etalage: Laat het zien

Je website is niets meer dan een etalage langs de digitale snelweg. Het is dus zaak om jouw online presentatie goed op orde te hebben. Hier kun jij namelijk meteen een goede indruk van jouw bedrijf achter laten. Investeren in een moderne website die de sfeer van jouw bedrijf ademt, is dan ook ontzettend belangrijk. Laat dit met een gerust hart over aan een professionele website bouwer. Je website moet het prachtige uithangbord van jouw bedrijf zijn!

Onze werkwijze

Er komen veel zaken kijken bij een goede website. Denk aan goede teksten, aansprekende afbeeldingen, een creatief ontwerp, gerichte teksten, een begrijpelijke menustructuur en natuurlijk zoekmachine-optimalisatie! Ons team verzorgt dit graag voor je. Wij snappen dat jij als ondernemer het liefst bezig bent met jouw product of dienst. Wij werken het liefst samen met onze klanten. Op deze manier kunnen wij een website aanbieden die bij jouw bedrijf past en die uitstraalt waar jij voor staan.

CASE #2

Autoschade Lokerse

Voor Autoschade Lokerse hebben wij een nieuw logo en een nieuwe website verzorgd. We hebben de website gevuld met tekst en de door ons verzorgde fotografie. Benieuwd naar de website? Bekijk hem hier.

Wij werken het liefst samen
met onze klanten

Origin Media

totaalpakket

VERZORGING VAN
DE JUISTE CONTENT

Content is één van de belangrijkste dingen als het gaat om websites. Met goede content wordt je beter gevonden in zoekmachines en komen er dus meer klanten op jouw website.
Maar wat zet je op jouw website? Wij bieden onze klanten een kant en klaar pakket aan. Denk aan fotografie, een bedrijfsfilm, goede SEO teksten, en de juiste metatags. Maar je kunt ook voor ieder onderdeel apart kiezen. Interesse? Neem dan contact op.

CASE #3

Memorial Kapelle

De collectie van het oologsmuseum van Kapelle is zo gegroeid dat ze aan uitbreiding toe zijn. Daarom willen ze een nieuwe museum realiseren naast het Franse ereveld in Kapelle. Dit is tevens het enige Franse ereveld in Nederland. Voor deze uitbreiding zijn donaties noodzakelijk. Om deze te werven hebben wij een website gerealiseerd.

Nog een paar voorbeelden van mooie website klussen

Margo-Nije-Mediavormgever-Origin-Media

Vrijblijvend kennismaken?
We luisteren graag naar jouw idee!

Margo Nije

vormgever en mediamuppet