Geef jouw bedrijf een gezicht met bedrijfsfotografie

Of het nou een compleet magazine is, of een paar goede foto’s voor op een website. Wij staan voor jou klaar! Wij richten ons met bedrijfsfotografie vooral op de zakelijke markt. Vaak combineren wij het maken van foto’s aan een media uiting. Denk hierbij aan een nieuwe website, een social media campagne, of het maken van een magazine. Vaak draagt fotografie bij aan een extra stukje vertrouwen bij je klant. Ze krijgen op deze manier namelijk een eerlijk en persoonlijk beeld.

Zoals we net omschreven hebben is professionele bedrijfsfotografie een goede manier om jouw bedrijf te presenteren. Meestal zeggen beelden meer dan woorden. Je kunt je bedrijf met 1 foto al een ‘gezicht’ geven die bepalend kan zijn of klanten wel of niet voor jouw bedrijf kiezen en die je klant vertrouwen geeft. Daarnaast beschikken wij ook over een kleine studio waar wij producten kunnen fotograferen. Deze foto’s kun je gebruiken in je webwinkel of om een product te promoten in een reclame-uiting. Ook dit regelen wij voor je.

Daarnaast kunnen foto’s gebruikt worden voor veel meer doeleinden dan voor media uitingen. Heb je bijvoorbeeld een leeg bedrijvenpand? Hang de foto’s aan de muur! Dit kan verschillen van medewerkers met hun foto en naam aan de muur tot bijvoorbeeld een fotobehang. Daarnaast kun je bijvoorbeeld ook een auto of vrachtwagen laten bestickeren. Wat je idee ook is, wij helpen je graag met de uitvoering ervan. Zo kun jij je blijven richten op je onderneming en verzorgen wij de rest,

Fotografie-Roggeplaat-Oosterschelde-Boskalis-Origin-Media
Fotografie-in-jouw-bedrijf-origin-media

Origin Media Venture zorgt voor
een uniek kijkje van bovenaf.

Klaas-van-de-Ketterij-Eigenaar-Origin-Media

Vrijblijvend kennismaken?
We luisteren graag naar jouw idee!

Klaas van de Ketterij

Eigenaar en filmwizzard