Creatief Nuchter Eerlijk Snel

Wij zijn de makers

Creatief
Communicatie
Bureau

Origin Media is een bureau voor creatieve communicatie gevestigd in Vlissingen, Zeeland. Wij houden ons bezig met het bedenken en maken van creatieve mediaproducten als bedrijfsfilms, websites, logo’s en huisstijlen, aftermovies, instructievideo’s, informatiefilms, vormgeving, flyers, folders en ander drukwerk, magazines, advertenties en reclame. We geloven in samenwerking en werken aan creatieve en praktisch inzetbare producten.  Maak kennis met ons creatieve team.

'Klaas en zijn team zijn no-nonsens, ze werken snel en accuraat. Ze denken verder...'

Marco van de Wetering – Eigenaar Uitgeverij Helderblauw 

Persoonlijk!

Door de samenwerking met onze klanten, blijven onze producten origineel. We beginnen dan ook altijd met een goed gesprek. We luisteren naar jouw ideeën en wensen. Daarna gaan wij met ons team brainstormen en gaan wij de juiste producten realiseren. Producten waar jij echt iets mee kunt. Maak kennis met ons persoonlijke team.

Integer!

Betrouwbaarheid vinden we erg belangrijk. We zijn daarom klantgericht en transparant vanaf het allereerste begin. We zoeken naar duurzame relaties met onze klanten en daarom genieten veel klanten van 10 jaar ervaring en vakmanschap.

Origin-Media-kantoor-vlissingen-productie-video-vormgeving-fotografie
bedrijfsfilm

Maak kennis met de media avonturiers van Origin Media

Ons creatieve team

Klaas van de Ketterij

Content creator & Partner

Ivo van der Velde

Marketing strateeg & Partner

Martine van der Peijl

Vormgever & Stijlninja

Nikki Molhoek

Office manager & Copywriter

Andrea Zandee

Vormgever

Een nuchtere
Zeeuwse onderneming

Origin Media Venture is een in Zeeland gevestigd bureau voor creatieve communicatie en is opgericht door Klaas van de Ketterij. Hij starte het bedrijf in 2010, na zijn studie radio- en TV-journalistiek aan de Christelijke Hogeschool Ede. Zijn nuchtere Zeeuwse instelling en praktische aanpak is verweven in Origin Media. Samen met zijn creatieve team heeft het mediabedrijf een ruime ervaring in het maken van allerlei on- en offline mediaproducten. In 2022 is Origin Media onderdeel van de Origin Marketing Groep geworden en is Ivo van der Velde mede-eigenaar.

Origin Media produceert promofilmpjes, commercials, infomercials, bedrijfsvideo’s, aftermovies, documentaires, reportages, beeld- en audioproducties voor TV en/of radio. Daarnaast ontwerpen wij websites, infographics, logo’s en huisstijlen, posters, flyers, visitekaartjes en ander drukwerk. Tegenwoordig verzorgen we ook steeds vaker social media kalenders en content voor online gebruik. De thuishaven en het directe werkgebied van Origin Media Venture is Vlissingen en Middelburg. Maar uiteraard werken we ook buiten de Zeeuwse grenzen.

Waarmee kunnen we jou helpen?

We helpen je graag. Bel of mail ons.

Wanneer je contact opneemt met Origin Media, ga je akkoord met onze algemene voorwaarden en onze privacyverklaring.