Drone opnames laten maken in Zeeland?

Dé drone Specialist van Zeeland

Denk je erover om professionele drone opnames in Zeeland of omgeving te laten maken van jouw bedrijf of evenement? Een dronefilm van Origin Media Venture zorgt voor een uniek kijkje van bovenaf. Prachtige vergezichten, skylines, van pal bovenaf of juist glijdend langs de zijkant, met een dronevideo bekijk je het letterlijk vanuit een andere hoek. Dankzij de moderne techniek is het maken van luchtbeelden – want dat zijn het natuurlijk – een stuk voordeliger geworden. Voor de prijs hoef je het laten maken van een dronefilm dan ook niet te laten.

Verschillende toepassingen van drone opnames

Luchtbeelden
Reclame
Aftermovie

Luchtfoto's
bedrijfsfilms
Tv-producties

Overzicht
eventementen
Films en documentaires

Dronevideo’s breed toepasbaar

De drone-opnames worden steeds meer toegepast in bijvoorbeeld bedrijfsfilms en informatievideo’s. Een unieke, mooie en bruikbare tool in de gereedschapskoffer van onze filmmaker. En breed toepasbaar voor de klant, want de shots zijn op verschillende manieren toe te passen en daardoor meer dan eens te gebruiken. Met het laten maken van drone-opnames breid je de mogelijkheden om je bedrijf of evenement op de kaart te zetten dan ook enorm uit.

Creatief inzetten van droneshots

Al jaren verzorgen wij dronevideo’s voor verschillende doeleinden en klanten. Hierdoor hebben we een flinke ervaring opgebouwd in het maken van mooie, bruikbare shots. En ook met het inpassen van deze shots in verschillende soorten video’s. Door het creatief inzetten van de gemaakte dronebeelden, helpen we jou ook aan nieuwe ideeën voor het promoten van je bedrijf of evenement. Wat denk je van het gebruiken van een dronevideo bij je socialmediacampagne? Ons team draagt op een enthousiaste manier creatieve ideeën aan.

Veiligheid voorop,

óók bij het maken van drone-opnames!

Natuurlijk zijn we in het bezit van de benodigde vergunningen en verzekeringen. Wel zo fijn dat je je over de veiligheid en regelgeving rond jouw dronevideo geen zorgen hoeft te maken. Wij beschikken over een ROC-light beschikking. Onze drone staat ingeschreven in het luchtvaartregister onder PH-5CO en we zijn verzekerd.

Origin Media Venture zorgt voor
een uniek kijkje van bovenaf.

Bekijk onze avonturen en

laat je inspireren!

Origin Media Fotoshoot Memorial 40-45 Kapelle Franse commandos strand
Drone
Klaas van de ketterij

Aftermovie Herdenkingsjaar 75 jaar Vlissingen

In 2019 is het 75 jaar geleden dat Vlissingen werd bevrijd tijdens de Slag om de Schelde. Een tot voor kort vrijwel vergeten slag, waar Vlissingen een centrale plaats was en die Vlissingen ook zwaar getroffen heeft. Gezien de betekenis

Lees verder »
Drone
Klaas van de ketterij

Eerste programma op Omroep Zeeland: Geloof in Zeeland

Omroep Zeeland maakt samen met de Zeeuwse kerken het programma Geloof in Zeeland. Origin Media produceert dit programma voor Omroep Zeeland. In dit nieuwe programma werken verschillende kerkgenootschappen samen aan een gemeenschappelijke uitzending op de zondagmorgen. Het initiatief is genomen

Lees verder »
Klaas-van-de-Ketterij-Eigenaar-Origin-Media

Vrijblijvend kennismaken?
We luisteren graag naar jouw idee!

Klaas van de Ketterij

Eigenaar en filmwizzard