Behind the Scenes bij het TV-programma Geloof in Zeeland

Heb jij altijd al eens willen zien hoe het er aan toe gaat bij opnames voor een tv-programma?! Dat dachten we al! Daarom nemen we jullie een dagje mee in de opnames voor het programma Geloof in Zeeland dat wij voor Omroep Zeeland maken.

In deze vlog laten wij jullie zien hoe het er aan toe gaat op een draaidag. Er is namelijk veel meer om over na te denken dan alleen het bedienen van een camera. Het gaat om het complete plaatje en de beleving er omheen. En als dat nog geen uitdaging genoeg is houden we ons ook nog aan de richtlijnen van het RIVM. Anderhalve meter tussen iedereen. Gelukkig gaan wij een uitdaging niet uit de weg en hebben we al 5 geslaagde opnamedagen gehad.

Vloggen kan erg leuk zijn voor jouw bedrijf. Op deze manier geef je een inzicht in je bedrijf met een erg persoonlijke touch. Vloggen kun je heel professioneel of heel amateuristisch aanpakken. Benieuwd wat bij jouw bedrijf past? Wij helpen je graag met het bedenken en realiseren van een plan. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Share on facebook
Share on Facebook
Share on twitter
Share on Twitter
Share on linkedin
Share on Linkdin
Share on pinterest
Share on Pinterest