Opvallen in het medialandschap van vandaag is niet eenvoudig. Daar willen wij jou bij helpen, daarom moeten we zelf ook opvallen. Origin Media Venture is een bedrijf dat graag aan creatieve en opvallende producties werkt. Dat is onze kracht, we maken zelden twee keer hetzelfde. 

Manoeuvreren in de snelle mediawereld
Wij merken dat onze klanten vaak niet precies weten wat ze met de snelle vernieuwende mediawereld aan moeten. Ze weten vaak niet precies wat er kan, hoe het werkt en wat wel of niet geschikt is voor hun bedrijf. Wij geven advies, bedenken ideeën en begeleiden je in dit proces. Wij zetten jouw wensen en smaak om in een geschikt, praktisch en vernieuwend mediaproduct. Dat productieproces begeleiden, regelen en produceren we van A tot Z. 

Werkwijze
Onze werkwijze is klantgericht. We werken graag samen met jou, daardoor kunnen we creatieve mediaproducten ontwikkelen waar jij echt iets aan hebt en 100% tevreden over bent.

  1. Persoonlijk gesprek: We beginnen het proces altijd met een persoonlijk gesprek. Zo proberen we te ontdekken wat jij voor ogen hebt en wat het doel is van jouw mediaproduct. 
  2. Ontwikkeltafel: Deze informatie nemen we mee naar de ontwikkeltafel en na een brainstorm creëren we een idee. Dit wordt voorgesteld en uiteindelijk goedgekeurd door de klant.
  3. Productie: Dan gaan we aan de slag met de daadwerkelijke productie van het concept. We houden jou op de hoogte, zodat je weet hoever we zijn en hoe de ontwikkeling verloopt.
  4. Resultaat: Uiteindelijk volgt natuurlijk de presentatie van het resultaat. In overleg met jou kunnen we dit op een speciaal moment doen en er eventueel zelfs een feestje van maken.