You can design and create, and build the most wonderful place in the world. But it takes people to make the dream a reality - Een quote van Walt Disney. Design is meer dan iets extreem creatiefs maken, het is meer dan iets speciaals doen, het is meer dan een kunstje uitvoeren. Design is op zich niets, het heeft mensen nodig.

Origin Media Venture heeft ondertussen een ruime ervaring opgebouwd in het ontwikkelen van bruikbare concepten en vormgeving voor het midden- en kleinbedrijf. Wij denken met jou mee. Wij zetten jouw wensen en smaak om in een geschikt, praktisch en vernieuwend mediaproduct. Dat productieproces begeleiden en regelen wij van A tot Z. 

Totaaloplossing
Maar we gaan verder! Wij willen graag jouw vraagbaak en aanspreekpunt worden in de mediawereld. Dat betekent dat we niet eenmalig een product afleveren en je daarna de zorg overdragen. Wij dragen die zorg samen met jou of helemaal. Zo leert onze ervaring bijvoorbeeld dat veel kleine en middengrote ondernemers het veel te druk hebben om hun website, drukwerk en advertisment te regelen. Wij ontnemen je die zorg graag.

Waarom? Natuurlijk zodat het je niet afleidt van belangrijkere zaken, nameiijk jouw zaken! Daarnaast hebben wij van al onze klanten maatwerk liggen, denk aan logo's, advertenties, promotievideo's. We werken samen met een aantal grote spelers in de mediawereld, waardoor we daar persoonlijke contacten hebben en dus meer voor elkaar krijgen. Ook hebben we verstand van zaken en weten we wat nuttig is en wat niet. Natuurlijk verloopt dit proces in uitstekend en nauw overleg met jou, de klant en daarnaast betaal je pas als we iets leveren.