Credits: 

Aftermovie Kerkenbeurs 2017

Helderblauw BV

Kerkenbeurs is de vakbeurs voor oriëntatie op alles dat u nodig hebt dat het kerk-zijn van uw gemeente of parochie ondersteunt! De 2017 editie in de Jaarbeurs Utrecht werd bezocht door 1.655 bezoekers. Kerkenbeurs is een beurs voor kerkrentmeesters, beheerders, kosters, kerkenraden en besturen van kerken uit alle denominaties die Nederland rijk is. Exposanten op de beurs zijn niet alleen leveranciers op het gebied van (ver)bouw, restauratie, onderhoud, inrichting, geluid, meubilair etc. Ook vindt u er organisaties met diensten en producten die u in uw kerk gebruikt op uiteenlopende terreinen. Bijv. kerkbladen, administratie, liturgisch textiel, orgels, websites, social media, hulpverleners, adviseurs...

Origin Media Venture verzorgd de complete huisstijl, al het drukwerk en dus ook de aftermovie voor deze beurs. We hebben ook meteen beelden gemaakt voor een nieuwe promovideo voor de komende beurzen. Hierover natuurlijk later meer!

Ben je opzoek naar een aftermovie of sfeerfilm van jouw evenement of beurs? Neem contact met ons op en laat je verrassen door onze ideeën. 

Credits: