Credits: 

Aftermovie Kerkenbeurs 2017

Helderblauw BV

Kerkenbeurs is de vakbeurs voor oriëntatie op alles wat je nodig hebt om het kerk-zijn van uw gemeente of parochie te ondersteunen! De 2017 editie in de Jaarbeurs Utrecht werd bezocht door 1.655 bezoekers. Kerkenbeurs is een beurs voor kerkrentmeesters, beheerders, kosters, kerkenraden en besturen van kerken uit alle denominaties die Nederland rijk is. Exposanten op de beurs zijn niet alleen leveranciers op het gebied van (ver)bouw, restauratie, onderhoud, inrichting, geluid, meubilair etc. Ook vind je er organisaties met diensten en producten die je in je kerk gebruikt op uiteenlopende terreinen. Bijv. kerkbladen, administratie, liturgisch textiel, orgels, websites, social media, hulpverleners, adviseurs ...

Origin Media Venture verzorgde de complete huisstijl, al het drukwerk en dus ook de aftermovie voor deze beurs. We hebben ook meteen beelden gemaakt voor een nieuwe promovideo voor de komende beurzen. Hierover natuurlijk later meer!

Ben je op zoek naar een aftermovie of sfeerfilm van jouw evenement of beurs? Neem contact met ons op en laat je verrassen door onze ideeën. 

Credits: