Origin Media Venture maakt websites in Zeeland en daarbuiten. We zijn vooral gericht op het midden- en kleinbedrijf en zijn erg goed in het maken van degelijke en voordelige customized websites. We maken al websites vanaf € 699,- euro en snelle levering.

Een etalage is belangrijk! Dat weet iedere ondernemer. Want op die manier weet een klant precies wat u in huis heeft en op basis van die informatie wordt besloten of het waard is om verder te kijken naar uw producten. Het is dus belangrijk dat uw etalage aanlokkelijk is en de juiste sfeer ademt. Het is de eerste indruk die een winkelende consument krijgt van uw winkel.

Etalage anno nu
Op internet verloopt dit proces zo goed als hetzelfde. Uw website is niets meer dan een etalage langs de digitale snelweg. Het is dus zaak om uw online presentatie goed op orde te hebben. Want net als de echte winkelruit, is dit het eerste wat de klant van uw winkel of bedrijf ziet. Investeren in een moderne website die de sfeer van uw bedrijf ademt is dan ook ontzettend belangrijk. Uw website moet het paradepaardje van uw bedrijf zijn!

Er komen veel zaken kijken bij een goede website. Denk eens aan goede teksten, aansprekende afbeeldingen, een creatief ontwerp, een begrijpelijke menustructuur en natuurlijk zoekmachine-optimalisatie! Natuurlijk kunt u niet alles, weet u niet alles en bent u het liefst met uw eigen producten bezig. Wij ontzorgen u graag. 

Vraag gerust advies!