Maarten Luther live in Goes

Datum: 
02 maart 2017
Categorie: 
Inspiratie

We zijn gestart met een nieuw project. Een uitvoering, ondersteund door muziek en meditatie over het leven van Maarten Luther.
500 jaar geleden begon Dr. Maarten Luther in Wittenberg de reformatie door het publiceren van de 95 stellingen. Luther herontdekte door het bestuderen van de Bijbel dat genade alleen in Jezus Christus gevonden kan worden en verzette zich tegen de geldende kerkelijke leer. De reformatie heeft veel invloed gehad op een groot aantal kerkelijke en maatschappelijke gebieden en heeft dat nog steeds. Wat bezielde Luther? Hoe kwam hij tot deze conclusies en wat heeft zijn protestactie nu nog tot gevolg?

Op 28 oktober brengt Origin Media Venture samen met Mindblowing Adventures de oude verhalen rondom de reformatie opnieuw tot leven. In een unieke combinatie van dialogen, muziek, overdenkingen en samenzang wordt het verhaal van de reformatie, het levensverhaal van Maarten Luther op een vernieuwende manier verteld. Met de Maria Magdalenakerk in Goes als decor belooft het een bijzondere avond te worden.

Bestel snel tickets voor deze uitvoering, want vol = vol!