Origin Media Venture maakt veel bedrijfsfilms, video's en productfilms door heel Zeeland en daarbuiten. Dit kan al vanaf € 999,- euro en binnen een korte tijd. Drone opnames is één van de mogelijkheden.

Video is een krachtig medium om gevoel, informatie en beeld te combineren en zo jouw bedrijf, organisatie, product of evenement goed op te laten vallen in het medialandschap. Uit onderzoek blijkt dat 83% van de Nederlanders zo nu en dan online video's kijkt, de tweede zoekmachine op internet is Youtube en voorspeld wordt dat 67% van al het internetverkeer in 2017 video zal zijn. Kortom genoeg aanleiding om aan videoproducties te denken als informatiemiddel of reclame voor jouw bedrijf. 

Video's zijn breed inzetbaar. Voor reclame en werving, maar ook om uw producten of bedrijfsprocessen zichtbaar te maken. Origin Media Venture maakt voor verschillende bedrijven en winkels korte video's voor gebruik op de website of verspreiding via facebook en andere Social Media. Uiteraard voor een zeer voordelige en aantrekkelijke prijs. We maken ook langere films, documentaires, instructievideo's en informatiefilms. We produceren ook regelmatig (historische) scenes voor allerlei partijen, zowel fictie (film, re-enactment, historische verfilmingen) als non-fictie (interviews, documentaires, reportages).

Het maken van drone beelden, opnames vanuit de lucht, doen we natuurlijk ook. We passen de beelden regelmatig toe in onze bedrijfsfilms en informatievideo's. Bekijk hieronder een aantal voorbeelden van deze spectaculaire opnames. Bekijk hier meer informatie en voorbeelden.

We willen graag vrijblijvend kennismaken