Klaas van de Ketterij

Origin Media Venture is een in Zeeland, in Middelburg, gevestigd communicatiebureau en mediabedrijf en is het bedrijf van Klaas van de Ketterij. Klaas studeerde radio- en TV-journalistiek aan de Christelijke Hogeschool Ede. Hij is het creatieve brein en zorgt voor de creatieve input en het produceren van de producten. We hebben ondertussen een ruime ervaring in het maken van allerlei on- en offline mediaproducten.

Bij ons kunt je terecht voor: promofilmpjes, commercials, infomercials, bedrijfsvideo’s, virals, drone beelden, trailers, documentaires, reportages, beeld- en audioproducties voor TV en/of radio, montage en herstel van oude beelden. Ontwerp van infographics, websites, huisstijl, poster, flyers, visitekaartjes en ander drukwerk. Daarnaast zijn we veel bezig met social media en kunnen we ook social media campagnes voor jouw bedrijf opzetten.

De thuishaven en het directe werkgebied van Origin Media Venture is Zeeland, uiteraard werken we ook buiten de Zeeuwse grenzen. We werken met veel enthousiasme en aandacht voor de klant. denken mee, maken mee en verzorgen mee. Wij zijn media avonturiers in Middelburg in Zeeland.

Bedrijfsfilm-in-Zeeland-Klaas-van-de-Ketterij-Drone-opnames-Walcheren-Origin-Media-bedrijfsfilms