Origin Media Venture maakt veel bedrijfsfilms, video's en productfilms door heel Zeeland en daarbuiten.

Video is een krachtig medium om gevoel, informatie en beeld te combineren en zo jouw bedrijf, organisatie, product of evenement goed op te laten vallen in het medialandschap. Uit onderzoek blijkt dat 83% van de Nederlanders zo nu en dan online video's kijkt, de tweede zoekmachine op internet is Youtube en voorspeld wordt dat 67% van al het internetverkeer in 2017 video zal zijn. Kortom genoeg aanleiding om aan videoproducties te denken als informatiemiddel of reclame voor jouw bedrijf. 

Video's zijn breed inzetbaar. Voor reclame en werving, maar ook om uw producten of bedrijfsprocessen zichtbaar te maken. Origin Media Venture maakt voor verschillende bedrijven en winkels korte video's voor gebruik op de website of verspreiding via facebook en andere Social Media. Uiteraard voor een zeer voordelige en aantrekkelijke prijs. We maken ook langere films, documentaires, instructievideo's en informatiefilms.

Een goed voorbeeld is de video voor Joosse Interieurs, een woonwinkel in Arnemuiden, Zeeland. Als ambachtelijk Zeeuws bedrijf stoffeert Joosse zitmeubelen. Het stofferen van een stoel is een behoorlijk karwei. Deze video laat u zien welke stappen uw meubelstuk doorgaat bij een herbekleding. Een mooie toevoeging voor hun website.

Klik hier als u vrijblijvend een offerte wilt ontvangen.

Opnames portretvideo Zij en Zeeuws 2017
Opnames Snaidero Concept Store Arnemuiden 2017
Opnames promotievideo Christelijke Hogeschool Ede